top of page

Wat willen vrouwen als ze 30 worden?

Bijgewerkt op: 27 jun. 2022

Een goed lichaam? Carriere maken? Vrienden? Meer sex?

Beste dames, als we 30 worden willen we eigenlijk alleen maar gelukkig zijn. Dat erbij horen en sociaal zijn, hebben we dan al wel een beetje gehad. Het Algemeen Dagblad heeft dat al in 2021 gepost, dus laten we dat eens even herhalen.


ROTTERDAM - Al eeuwen vragen mannen zich af wat vrouwen willen. Zelfzekere, onafhankelijke, grappige mannen die ook nog lief zijn en er goed uitzien, bijvoorbeeld. Maar hét antwoord daarop, bestaat natuurlijk niet. Onder meer omdat de prioriteiten veranderen naarmate de fase van het leven waarin vrouwen zich bevinden. Vaak valt dat samen met leeftijd.


Redactie 21-01-11, 14:09 Laatste update: 06-05-16, 12:15

Die veranderingen zijn zichtbaar op het vlak van hobby's, maar beïnvloeden ook de voorkeuren in bed. Men's Health vroeg 1.400 vrouwen zeer uitgebreid over hun (veranderde) seksuele voorkeuren. Twee op drie vrouwen in de thirties en bijna de helft van de vrouwen boven de 40 moest toegeven dat hun seksuele smaak was veranderd de afgelopen tien jaar. Tegenzin Wie nog twintig is, kijkt met tegenzin naar die dertigste verjaardag. Maar wie deze horde genomen heeft, ziet meer voor- dan nadelen: de obsessie met 'erbij horen' en 'sociaal zijn' beginnen te vervagen. Vrouwen in de thirties willen maar één ding: gelukkig zijn. Niet gemakkelijk in een periode waarin alles samenkomt: hypotheek, kinderen, carrière, vrienden. Maar ze is onafhankelijk, en laat toe zichzelf te verwennen. Ook op seksueel vlak: ze weten eindelijk wat ze leuk vinden.Bron: AD

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page