top of page
Gelukkig gezin

Life / Leefstijl Coaching 

Ontdek een nieuwe Jij:

Introduceer jezelf aan de wereld met behulp van een Lifecoach!

Wij geloven in persoonlijke ontwikkeling van elk individu door middel van persoonlijke begeleiding en ondersteuning.

- Ben je op zoek naar een positieve verandering in je leven?

- Wil je een gezondere levensstijl aannemen?

- Of misschien zoek je gewoon wat begeleiding om je doelen te bereiken?

- Dan ben je hier aan het juiste adres!

Wat is een Lifecoach / Leefstijlcoach?

Een Lifecoach of Leefstijlcoach is een professionele begeleider die je ondersteunt bij het vinden van balans en het behalen van je levensdoelen. Of het nu gaat om persoonlijke groei, loopbaanontwikkeling, relaties, gezondheid of welzijn, een lifecoach staat klaar om je te helpen bij elke stap van je reis.

Hoe kan onze Lifecoach je helpen?

  • Persoonlijke Begeleiding: Onze Lifecoach biedt een-op-een coaching sessies die zijn afgestemd op jouw unieke behoeften en doelen. We luisteren naar je verhaal, identificeren obstakels en bieden praktische strategieën om je te helpen vooruit te komen.

  • Doelgerichte Aanpak: Samen stellen we duidelijke en haalbare doelen op die je helpen om de gewenste veranderingen in je leven te realiseren. Of het nu gaat om het verbeteren van je gezondheid, het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden of het vinden van meer balans, we bieden de ondersteuning die je nodig hebt om succesvol te zijn.

  • Motivatie en Ondersteuning: Het bereiken van je doelen kan soms uitdagend zijn, maar met de juiste motivatie en ondersteuning ben je klaar om elke uitdaging aan te gaan. Onze lifecoach staat altijd voor je klaar om je aan te moedigen, te inspireren en te motiveren, zelfs op de moeilijkste momenten.

  • Levenslange Verandering: Onze missie is om niet alleen tijdelijke veranderingen aan te moedigen, maar om blijvende transformatie in je leven te bewerkstelligen. Met de juiste begeleiding en toewijding kun je een nieuw hoofdstuk beginnen en een leven leiden dat vervuld is van geluk, gezondheid en succes.
     

Neem vandaag nog contact met ons op!

Ben je klaar om de volgende stap te zetten op weg naar een betere versie van jezelf? Aarzel dan niet langer en neem vandaag nog contact op met onze lifecoach! Samen kunnen we werken aan het realiseren van je dromen en het creëren van een leven dat de moeite waard is om te vieren.

Maak vandaag nog de beslissing om je leven te veranderen.

We kijken ernaar uit om je te ondersteunen in je reis naar persoonlijke groei en welzijn!

Kosten Coaching ex btw:

60 min € 99,- 

45 min € 75,-

30 min € 45,-

Leefstijl - Voedingsadvies

Intake 60 min inclusief wegen/meten € 75,- ex btw

Wegen / Meten 15 min € 17,95 ex btw

bottom of page