top of page
work-out

Training voor iedereen

Individueel of in groepsverband. Wij verzorgen in Ypenburg Leidschenveen:

- Personal Training

- Outdoortraining

Core Stability en Mobility Training

Small group Training

Wat is personal training?

Met personal training ga je individueel aan de slag met jouw doelen op het gebied van bewegen / sporten / sterker worden, spiermassa opbouwen, afvallen, meer energie krijgen, voldoening en plezier uit beweging/sport halen. Alles onder begeleiding van een professionele ervaren trainer met veel kennis en de juiste vaardigheden.

Mijn ruime garage is omgebouwd tot professionele gym, met squatrack, bokszak, pully machine, hexdumbells, plyo box, kettlebells, pull up stang, benchpress met olympische stang en gewichten, sandbags, aquabags, slamballs en nog meer. Genoeg materiaal om mee te werken. Maar natuurlijk werken we ook met het eigen lichaamsgewicht. Mijn gym is te vinden aan Wingerd 260 in Ypenburg Den Haag.

Personal Training

60 min: € 55,-

andere duur en prijs naar rato

Wat is Outdoortraining?

Outdoortraining in Ypenburg – Leidschenveen – Den Haag is in groepsverband buiten sporten in een hele leuke groep en in ongedwongen sfeer. Iedereen kan meedoen en ieder doet op zijn eigen intensiteit, niveau en tempo mee. Kun je bepaalde oefeningen niet, dan krijg je een vervangende oefening. Zo is en blijft het voor iedereen leuk en toegankelijk voor alle leeftijden.

VASTE LESDAGEN:

Dinsdag 19:30 - 20:30 uur

Woensdag 19:00 - 20:00 uur 

Zondag 10:00 - 11:00 uur 

LOCATIE:

Parkeerterrein van de Sligro Forepark – Leidschenveen en dichtbij Ypenburg Den Haag.

Deels overdekt, dus de les kan altijd doorgaan en wij staan altijd droog! Geen excuses als het slecht weer is.

Wil je een training op locatie organiseren? Ook dat kan!
Neem even contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Outdoortraining maandabonnement

Proefles gratis

1x per week: € 27,50

2x of meer per week: € 39,50

Losse les € 9,50

Kun je een keer niet, dan mag je de les inhalen (binnen dezelfde maand).

Lees hieronder verder over Small Group en Core Stability.

Duo Core Stability en Mobility Training

Wat is Core Stability en Mobility Training?De Nederlandse benaming is kern- of rompstabiliteit. Hiermee wordt bedoeld de functie van de diepe spieren van de romp; de diepe buik- en rugspieren, het middenrif en de bekkenbodem. Eigenlijk gaat het om de kern, het torso, inclusief de interne organen. Veel mensen denken dat de armen en benen alle taken verrichten, maar in feite maakt de kern dit mogelijk door stabilisatie en krachtoverbrenging.Naast de genoemde stabilisatie voor bewegen, bukken, tillen, draaien, trekken, duwen etc. heeft de kern nog enkele taken. Dit zijn het beschermen van het centraal zenuwstelsel en de interne organen, het ondersteunen van de organen en het ondersteunen van de bloedcirculatie. Een goede kern ondersteunt de pompfunctie van het hart en de circulatie door de organen bij bewegen.Als de kern niet goed functioneert kun je niet goed herstellen van blessures zoals rugklachten maar ook in de schouders, armen en benen. Verder kan het incontinentie, darmklachten en een verkeerde ademhaling veroorzaken. Omgekeerd kunnen buikklachten of ziektes ook de Core Stability verstoren en zo de rugklachten in stand houden.

 

Onze strategie is eerst de Core Stability herstellen en daarna pas kracht- en conditietraining gaan doen. Dit is de reden waarom veel mensen ondanks eindeloos oefenen in de sportschool of met fysio-fitness niet herstellen.​ Mobility Training. Elke sport vraagt een specifieke Range of Motion (ROM) van de spieren en gewrichten. Als spieren en gewrichten niet vrij zonder hinder kunnen bewegen en toch zwaar belast worden is er een vergrote kans op een blessure. Daarnaast kan te weinig beweeglijkheid je sportprestatie negatief beïnvloeden omdat je tegen wordt gehouden in het uitoefenen van een goede techniek.​

 

Waar wordt de mobiliteit door beïnvloed?

Er zijn veel verschillende factoren die de beweeglijkheid beïnvloeden.​ Denk hierbij aan:

- stijve en stugge spieren

- verkleving van bindweefsel

- knopen in de spieren (actieve triggerpoints)

- verkeerd bewegen

- verkeerde techniek

- compensatiemechanisme van het lichaam

- blessures

structurele en functionele houdingsproblemen​

 

30 minuten Duo Training €22,50 per persoon.

Je neemt een pakket af per 4 weken voor € 90,- per persoon.​

 

 

Small Group Training

Wat is Small group training?

Small group training is, zoals de naam al aangeeft, training met een kleine groep mensen. Bij Engelhardt Coaching is dat 4 personen.In deze kleine groep krijg je persoonlijke aandacht, zoals bij personal training, maar deel je de kosten over meerdere personen. Door small group trainingen te volgen behaal je dus sneller je doelen dan bij grote groepen.

Small group training is IDEAAL indien je op zoek bent naar persoonlijke aandacht, motivatie vanuit de groep, plezier met de groep en gedeelde kosten (€ 17,50 per persoon)

 

Je neemt een pakket af per 4 weken voor

€ 70,- per persoon

1_edited_edited_edited.png
bottom of page