top of page

Helemaal los tijdens je vakantie

Ken je dat? Je bent al weken, zo niet maanden bezig met jouw nieuwe leefstijl. Je wordt fitter, je lichaam gaat zich meer en meer vormen en je hebt tonnen energie!

Je voedingspatroon is goed op orde en je beweegt en sport zeer regelmatig.


Maar ja... dan breekt de zomervakantie aan en dan? HELLUP, hoe moet ik dat gaan doen met de kinderen de hele dag om me heen? Hoe moet ik dat gaan doen met eten ? Laat staan sporten?


De vragen die je jezelf stelt zijn heel normaal en een ieder die van diens lichaam houdt en deze gezond wil houden, vraagt zich dit af.


De waarheid is... wees niet zo streng voor jezelf en gun jezelf ook dingen die je voorheen niet zou nemen. Je hersenen vragen ook om

suikers en dat is helemaal oké.


Overdag kun je je huidige patroon zoveel mogelijk aanhouden, ga ook lekker veel wandelen en zo hier en daar sporten, liefste buiten want dan doe je gelijk vitamine D op en verder laat je je strengheid voor jezelf vieren.

Dat is helemaal oké en dat voelt misschien wat onwennig en je hoeft echt niet helemaal los te gaan, maar je mag zeker genieten.


Ontspan, geef jezelf rust, doe eens een powernapje, lees een boek, luister naar je favoriete muziek, kijk je favo film weer eens en gun jezelf ME time.


Luister vooral naar wat je lichaam je zegt.

Ben je moe? Pak je rust!

Eet zoveel mogelijk gezond, want daar haal je de meeste energie uit.

Eet af en toe lekker ongezond, hoort er ook bij, gun je hersenen dat en hou je lichaam flexibel.


Wees lief voor jezelf, altijd, maar op vakantie nog een beetje extra.


GENIET! Je lichaam kan de rust waarschijnlijk ook goed gebruiken en deze rust kan er weer voor zorgen dat je zo meteen weer harder kan knallen in de gym.


Geniet van je welverdiende vakantie en voel je niet schuldig!


Fijne vakantie !


Liefs Gaby


54 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page