top of page

Fitness oefeningen voor op vakantie

In de Libelle Zomereditie 100% Feel Good - FIT en STRALEND, staat een artikel waaraan ik heb meegewerkt. Wil je weten wat je toch op vakantie kan doen aan bodyweight oefeningen? Lees dan even door.


Lekker sudderen in het zonnetje is verleidelijk. Probeer toch actief te blijven. Leefstijlcoach en Personal Trainer Gaby Engelhardt: "een beetje bewegen heeft al een groot effect. Beweeg in elk geval elk uur: sta op, loop een rondje of trek een paar baantjes in het zwembad. Neem de trap,

wandel naar het dorp in plaats van het nemen van het pendelbusje, verken de omgeving met de fiets en swing de ijsjes er 's avonds af!"


Nog een paar simpele oefeningen:

  1. Op een zonnebed om en om de knieën naar de borst trekken en dan weer uitstrekken. Of doe flutterkicks, plaats de handen onder de billen, lift de benen en beweeg met gestrekte benen omhoog en omlaag. Situps en crunches kunnen ook prima, net als planken in de branding.

  2. In het appartement of hotel: staan en zitten op de rand van je bed of net niet gaan zitten (squats).

  3. In het water, trek de knieën om de beurt richting de borst, wissel het tempo af, van langzaam naar snel en andersom.14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page