top of page

Engelhardt Coaching bij RTL4 "Lekker in je vel"

Bijgewerkt op: 29 jun. 2022


Een leuk visitekaartje, dacht ik toen ik gevraagd werd om mee te doen met dit programma. Een kans die je wellicht maar eenmaal in je leven krijgt. RTL4 programma Lekker in je vel, maakte een uitzending over leefstijl en daar paste mijn item ook prima bij.


We hebben allemaal een druk bestaan en zeker vrouwen die jong moeder zijn, daarbij ook nog werken en resultaat willen behalen, een goede moeder willen zijn, een fijne partner, een leuke collega, een toffe vriendin en dan wil je er nog goed uit zien, lekker in je vel zitten en vol energie in het leven staan. Dat betekent alle ballen in de lucht houden. Maar wanneer zorg je goed voor jezelf? Wanneer is het “ME” time? Wanneer pak jij je ontspanning ? Dat is vaak wat we snel vergeten, omdat we anderen altijd boven onszelf zetten, terwijl wij zelf de belangrijkste persoon zijn in ons leven. Engelhardt Coaching biedt coaching op het gebied van leefstijl, voeding, personal training en persoonlijke en/of zakelijke groei. De focus van de onderneming ligt op empowerment van vrouwen 30+.


Voor wie kan coaching een uitkomst zijn?

Coaching kan een uitkomst zijn voor veel vrouwen;

  • Je kunt denken aan vrouwen die jong moeder zijn, daarbij willen werken en ook nog resultaat willen behalen;

  • Deze vrouwen hebben vaak te maken met veel druk omdat ze ook nog een goede moeder willen zijn, een fijne partner, toffe collega en een leuke vriendin;

  • Daarbij speelt ook uiterlijk nog een rol

  • Ook vrouwen in de overgang die hun lichaam niet meer herkennen en allerlei lichamelijke ongemakken ontdekken.


Hoe kan de coaching vormgegeven worden?

De coaching kan op verschillende manieren vorm gegeven worden;

Dit is natuurlijk altijd afhankelijk van de wensen en behoeften van de klant. Je kunt denken aan coaching op het gebied van leefstijl, voeding, personal training en persoonlijke en/ of zakelijke groei.


Coaching kan vormgegeven worden als in:

Talent en kwaliteit (her)ontdekken - Persoonlijke kracht

Zakelijke groei

Wandelcoaching

Personal training

Bootcamp

Stoppen met roken


Wat is het doel bij de coachingssessies?

Het doel van de coaching sessies is vooral om de sterke krachtige vrouw naar boven te halen en zichtbaar te maken. Iedereen heeft het recht om zich lekker in haar vel te voelen, haar eigen talenten en krachten te herontdekken en het versterken van vitaliteit, veerkracht, energie en balans, zowel fysiek als mentaal.Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page