top of page
Buiten zitten
Contact

Marcha

Soms vraag ik mij af of wat ik zou doen als ik het ‘carrièreroer’ compleet zou omgooien. Doe ik wel echt wat ik wil en waar mijn passie ligt? En wat wil ik dan? Of waar ben ik eigenlijk echt goed in?

Onlangs deed ik de Persoonlijke kracht test bij Engelhardt Coaching. Wat een interessante manier om jezelf nog beter te leren kennen. Een bijzonder inzicht is toch wel dat iets wat ik als vanzelfsprekend beschouw nu juist mijn kracht is. De test is gemakkelijk en neemt weinig tijd in beslag. Maar het resultaat is bijzonder uitgebreid. Ik weet nu nog beter wat ik belangrijk vind, waar ik echt blij van word en waar ik mij op moet focussen om verandering teweeg te brengen.

Gaby is een echte professional: ze legt de resultaten geduldig en op een inspirerende manier aan je uit. En niet geheel onbelangrijk, zij creëert een veilig omgeving. 

Gaby, dankjewel voor dat stapje de juiste richting op!

Marcha

B & F

Wekelijks volgen mijn zoon en ik een superleuke personal training bij Gaby Engelhardt (Engelhardt Coaching). Telkens verzint Gaby een andere training of het nu met elastieken, dumbells, autobanden, aquabags, gewichten in allerlei soorten en maten is. Niets is te gek. Hierdoor komen alle spieren aan de beurt. Het gevolg is dat we fitter, slanker, sterker en beter in ons vel zitten.
Gaby is altijd enthousiast, vriendelijk en behulpzaam. Geeft tussendoor ook nog voedingsadviezen, Covid leefstijltips, leert je stress te bestrijden met oefeningen en mindfullness én je krijgt nog gezonde, verantwoorde recepten ook!
Kortom Engelhardt Coaching is een aanrader voor iedereen!!!
Zoooo blij met haar!

Anoniem

In een periode waarin ik zeer slecht in mijn vel en energie zat, heb ik bij Gaby Persoonlijke kracht gedaan. Ondanks dat veel antwoorden over wie ik ben, wat ik goed kan en wat ik graag wil, in mijzelf zitten, kwam ik er even niet goed bij.
De test en uitgebreide uitleg van Gaby over de rapportage zijn een inspirerende opsteker om mij weer meer en bewust te richten op MIJ met al mijn waardevolle eigenschappen en kwaliteiten. Alles vanuit een positieve benadering. Ik ervaar hierdoor weer doelen. Het programma is echt een aanrader.
Gaby is enthousiast, geïnteresseerd, duidelijk, positief en geduldig.
Bedankt Gaby, voor dit zetje in mijn goede richting!

Anoniem

Zoveel verschillende diëten en al zoveel jaren bezig met afvallen (en weer aankomen)… Niets hielp. En dat terwijl ik er voor mijn gevoel steeds alles aan deed. Het probleem zat ‘m in het feit dat ik altijd voor een korte periode gemotiveerd was en snel in oude gewoontes terugviel. Gaby zei tijdens haar bootcamp, ‘doe mijn Fat Loss programma! Dit is geen dieet, maar een verandering van lifestyle’. Ik geloofde haar eigenlijk niet, omdat bijna iedereen dit wel zegt. Alleen Gaby maakt het met haar programma waar. Fat Loss is een compleet programma waarbij je tijd voor jezelf maakt, je lichaam voedt met gezonde voeding en ook erg veel leert. Het is absoluut geen dieet. Gaby geeft handvatten om op lange termijn en op een gezonde manier met jezelf bezig te zijn. Ik ben niet alleen kilo’s en cm’s kwijt, maar ik straal vooral. Ik voel me zekerder, sterker en veel fitter dan voorheen. Het diëten heb ik voorgoed losgelaten. Ik blijf goed eten, lekker bewegen en dan volgt de rest vanzelf! Ik raad het programma aan, als ook jij vindt dat het nu tijd is om voor jezelf te zorgen. Je gaat je zoveel beter voelen. Gaby, bedankt voor je bemoedigende woorden, lekkere recepten en oefeningen!

Anoniem

De afgelopen 6 weken heb ik het programma fatloss gedaan. Normaal ben ik al wel redelijk sportief en bewoog ik al regelmatig. Alleen ik had echt even een goede kickstart nodig om een aantal persoonlijke doelen te behalen. Dit programma was voor mij het ideale middel daarvoor. Het bood me heel fijn structuur en ritme in: het eerst bewegen daarna eten, starten met koude trainingen en andere vormen van ontspanning ontdekken zoals meditaties.
Ik vond de persoonlijke begeleiding en ondersteuning van Gaby heel fijn en heel enthousiasmerend. Ik ben gestart met het programma en zag na 2 weken al een stapje resultaat richting mijn doelen. Dit motiveerde me om lekker door te gaan met voor mij nieuwe manier van combineren van bewegen, voeding en ontspanning. Natuurlijk was het soms wel even doorbijten, puzzelen met het inpassen van het programma in mijn dagelijkse bezigheden en doorzetten om nieuwe dingen echt uit te proberen. Alleen het heeft me veel opgeleverd dat ik heb doorgezet.
Het resultaat na 6 weken was groot. Ik merkte dat er een nieuwe vorm van energie vrij kwam tijdens de afgelopen weken. Ik voelde me heel erg fit, opgewekt en blij. Daarnaast ben ik ook nog eens veel cm’s kwijt geraakt in mn taille, dat is heel mooi mee genomen.
Ik kan het programma echt aanraden als je zin hebt om lekker te trainen en je te verdiepen in een nieuwe manier van bewegen, omgaan met voeding en gebruik maken van ontspanning.

Anoniem

Vorige maand ben ik samen met Gaby aan de slag gegaan met Persoonlijke Kracht. In de periode hieraan voorafgaand was ik heel erg druk met een voltijd baan en daarnaast het afronden van een voltijd studie. De lat, die ik voor mezelf al erg hoog had liggen, kwam steeds hoger te liggen en ik wist dat ik keuzes moest maken omdat ik op deze manier niet verder kon. Ondanks constante positieve feedback was ik het vertrouwen in mezelf en mijn capaciteiten op werkgebied (enigszins) kwijtgeraakt.
Persoonlijke Kracht heeft mij laten zien wat mijn drijfveren zijn en wat mijn allergrootste kracht is. Hierbij gaat Persoonlijke Kracht uit van een viertal principes die op zichzelf al een zeer positieve invloed op mij hadden. Verbluffend was het hoe ik mijzelf herkende in het rapport naar aanleiding van de door mij gemaakte Persoonlijke Kracht Test. Ik begrijp nu wat mij energie geeft en waardoor ik veel voldoening ervaar en wanneer dat niet zo is. Daarnaast is de belangrijkste les voor mij geweest welke kracht ik meer mag inzetten om succesvol te zijn en ervaar ik daardoor dat mijn zelfvertrouwen en impact groeit. Dat gaat nog met vallen en opstaan, maar ik ben heel positief over de toekomst.
Ik ben erg blij dat ik samen met Gaby hiermee aan de slag ben gegaan en nog steeds af en toe kan delen hoe het gaat. Haar positiviteit, oprechte interesse en professionaliteit kan ik iedereen aanraden! Gun jezelf om met jouw persoonlijke kracht het verschil te maken!

bottom of page