top of page
Image by Max Saeling

Persoonlijke kracht en
zakelijke groei voor vrouwen

Volg je hart, leef je passie!

Als Leefstijlcoach en Persoonlijke kracht coach weet ik ls geen ander wat het is om je hart te volgen als je gelukkig wilt zijn en zelf wil blijven ontwikkelen. Persoonlijke kracht is de kracht in jezelf, het volgen van wat je hart je ingeeft, doen wat goed is voor jou en wat je sterk maakt. Zorgen voor jezelf is het belangrijkste in jouw leven. Geef jezelf weer kracht door de stap te nemen om aan jezelf te mogen werken. Dat is het grootste cadeau dat je jezelf kunt geven. Ontwikkelen, groeien, zelfverzekerd de toekomst in kijken. Women empowerment staat hiervoor. De kracht van de sterke vrouw!

Women empowerment = Macha

Zit je even vast in het leven en weet je niet zo goed welke kant je op wilt? Dat kan zijn in je werk, in je relatie, in je passie, in je hobby, je verleden, heden of toekomst.

Zie je het even niet meer zitten en wil je graag nieuwe inzichten leren over jezelf.

Wil je zelfverzekerder worden en handvatten krijgen hoe je dat kan doen?

Wil je weten hoe anderen jouw mooie buitenkant zien? En zien ze ook de binnenkant?

Laat jij genoeg de overkant ervaren hoe jij wil overkomen en wat je wil uitstralen?


Lieve sterke en krachtige vrouw.

Pak jouw moment in jouw persoonlijke kracht.

Het moment waarop je ontdekt wat jouw allergrootste kracht is, wat je drijft in het leven, wat je talenten zijn en hoe je jouw stip op de horizon gaat bereiken. Deze kracht herkent iedereen in jou en dit maakt je uniek. 

Jouw kracht is uniek!


Als je jezelf door en door kent en waardeert wat jouw unieke kracht is, dan begrijp je waarom je reageert zoals jij doet. Dan weet je waar jij blij van wordt, energie van krijgt en wat jij nodig hebt om je werk interessant, je relaties waardevol en je leven de moeite waard te maken. We willen allemaal succes en geluk bereiken waar jij van droomt. Dat begint bij weten wie je bent en waar je voor staat. Ik nodig je uit om helemaal jezelf te zijn, in je kracht te stappen en je hart te volgen. 


Wat is persoonlijke kracht?

Met Persoonlijke kracht krijg je inzicht in wat jou zo uniek maakt. Wie ben je, wat drijft je en wat zijn je allergrootste krachten. Want…jij bent bijzonder en krachtig. Jij mag zijn en laten zien wie je bent. Je gaat ontdekken dat er meer in je zit dan je wellicht vermoedt. Zodra je jouw kracht gaat waarderen en ontwikkelen, dan kun je keuzes maken op basis van wat er is en wie jij bent. Wanneer jij vol zelfvertrouwen laat zien hoe bijzonder en krachtig je bent, waar je voor staat en wat jij wilt bereiken en betekenen, gaat de wereld voor je open. 

Tarief vanaf € 147,- (inclusief intake, eerste gesprek en deel 1 en 2 van het rapport)

bottom of page