top of page
Rood.jpg
Rode Gerbera

SNELLE JELLE

Een dag uit het leven van Rick...

Ruim voor de wekker wordt Rick om 06.00 uur in het moderne Boutique Hotel in Kopenhagen, waar de hotelkamers allemaal gebouwd zijn rond en prachtig zwembad. In een oogwenk heet zijn nieuwe sportkleding aan en energiek neemt hij de trap naar de gym. Een snelle 5 km op de hardloopband vormt de start van zijn workout. Met één blik op het nieuws leest hij ondertussen de laatste mails en belt zijn persoonlijke assistent om nog wat aandelen te verkopen. Het is nog geen 07:00 uur als Rick in zijn zwarte BMW stapt met een espresso en spierversterkende shake. Een opvallende verschijning in zijn spierwitte overhemd, strak gesneden Italiaans pak met pijpen die nog net zijn hippe sokken laten zien boven zijn glimmend gepoetste Manonli schoenen. De glanzend rode stropdas combineert mooi met zijn robijnkleurige manchetknopen.

Dit is een voorbeeld uit een dag van de kleur Rood, welke hoort bij de kleurfamilie Rood.

De vier kwaliteiten die bij Rood horen, passen bij jouw kleurkeuze.

Rood is daadkrachtig, snel, resultaatgericht en besluitvaardig.

Herken jij jezelf erin of is dit juist iets waar je meer of minder van wilt ?

Er bestaan 40 kleuren met allen eigen kwaliteiten. Ze horen allemaal bij één van de tien kleurfamilies en hebben nog iets extra's. Namelijk een speciaal element. 

Je hebt nu een gaaf stukje van jezelf mogen ontmoeten. Als je jezelf echt wilt leren kennen en een topper van jezelf wil maken dan bied ik je iets extra's, maar daar zit wel een voorwaarde aan.

Dit is niet voor jou als, 

- je niets met kleur hebt

- je niet wilt veranderen

- je geen kansen wilt zien en pakken

- je talenten ongekend en onbekend laat zijn

Verlaat deze site per direct, ik kan niets voor je betekenen.

Dit is wel voor jou als,

- je denkt dat kleur je iets kan brengen

- en je gelooft dat het voor je kan werken

- je succes, geluk en impact wilt bereiken

- je over bergen heen durft te kijken ipv er tegen aan te blijven staren

- je beren durft te verslaan 

- het lef hebt om los te laten en het nieuwe te omarmen

 

Lees even door als je hierboven JA hebt gezegd tegen jezelf!

Prima, wat jij wil!

Verlang jij naar geluk en succes in het leven. Vraag je je af: “Waarom lukt het bij mij niet en bij anderen wel?” Zit je vast in werk en/of relatie en weet je niet zo goed wat je wil? Dan is het tijd om jou te laten zien, waar jij gelukkig van wordt en hoe je dat kunt vastpakken!

Ben jij er klaar voor om de beren op je weg te verslaan, om nieuwe stappen te zetten en je talenten te zien? Maak de reis naar je verlangen!

 

Danoontje POWERRRRRR

Hier ben jij echt goed in! Dit ben jij! Dit is wat mensen over jou zeggen, als ze het over je hebben. Iedereen herkent dit in jou. Jouw allergrootste kracht, jouw Powertype. Maar herken jij het zelf ook? Weet jij dit al van jezelf?

Maak je klaar om weggeblazen te worden door jouw grootste kracht. Deze onthulling ga je nooit meer vergeten! Pak jouw sleutel en open de deur naar succes.

 

Blauwtje opgelopen?

Wat maakt dat jij elke dag weer opstaat en jezelf inzet voor je werk of relatie?

Als je weet waar je goed in bent, dan kun je ook te weten komen hoe je dit groter kunt maken met jouw talenten en drijfveren. Dan pas kun je richting geven aan jouw loopbaan of je relatie. Als je geen zin hebt om te ontdekken waar je echt goed in bent, dan stopt het hier.

Wil jij wel weten wat jouw talenten zijn en hoe je ze kunt gebruiken? Ongekend Talent blijft ongekend als jij het niet herkent. Loop geen blauwtje, met jouw blauwdruk.

 

Direct effect op jouw impact

Oke, dit laatste deel is niks voor mensen die niet van veranderen houden en graag willen blijven doen wat ze altijd al doen. Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg. Skip dit stuk dan.

Maar, wil jij de kans pakken om ook zakelijk te groeien?

Wil jij impact hebben op je leiderschap, je communicatie, je presentatie en je branding?

Effect jouw impact!

bottom of page