top of page

Over mij

Hoe we hier zijn gekomen

Ruim 19 jaar heb ik in het HR vak gewerkt bij de overheid. Twaalf jaar daarvan was ik HR adviseur en adviseerde ik leidinggevenden op het gebied van HR vraagstukken. Daarnaast was ik coach voor nieuwe collega’s. Ik wilde graag iets anders in m’n werk. Dan komt de vraag; wat dan? Ik wilde me niet specialiseren in het HR vak, maar ik wilde het over een andere boeg gooien. Op zoek naar ander werk, dat niet als werk zou voelen. Een utopie… dacht ik… maar, niets is minder waar. Ik mag werk doen, wat voor mij niet voelt als werk en dat is top! Ik werkte dagelijks voor de overheid als Vitaalcoach / Leefstijlcoach en daarnaast ben ik mijn eigen onderneming gestart. Sinds 2023 werk ik volledig in mijn eigen bedrijf.

Vitaliteit wat is dat eigenlijk?

Dagelijks ben ik bezig met mensen die willen werken aan hun vitaliteit, fitheid, stresslevel, zelfvertrouwen, vertrouwen terugkrijgen in het lichaam, afvallen, conditie opbouwen en nog veel meer. Wat is het mooi om te zien, dat men op zeer korte termijn stappen kan zetten, die bijdragen aan een gesteld doel. Dat doel bepalen we met elkaar en ik ondersteun daarin om dat doel te behalen. Hoe mooi is het als je mag bijdragen aan een proces waarin je mensen ziet groeien en stappen in de juiste richting ziet zetten. Vitaler en/of fitter worden en gezond oud vitaal kunnen zijn. Wie wil dat niet? Hierbij hebben we het over de dagelijkse bezigheden kunnen doen, zoals boodschappen halen, tuinieren, lopen, zwemmen, fietsen, met je (klein)kinderen spelen etc. Dat is waar ik u in coach, op een manier die bij u past. Laagdrempelig, veilig en vertrouwd. 

 

Gaby Engelhardt – Coaching met een hart

No-nonsens coaching met een hart. Met de juiste vorm van begeleiding en informatie, kunt u groeien naar waar u wilt zijn. Ik heb gekozen om mijn onderneming te noemen naar mijn familienaam, omdat dit staat voor wat ik uitdraag. Coaching met een hart!  Mensen komen bij mij omdat ik goed kan luisteren en heel erg gesteld ben op een goede relatie met mijn klanten. Vanuit persoonlijke kracht ben ik bestempeld tot “de vitale verbinder’. 

Impact & Kracht - re-integratiebureau - Coaching & Training

Naast Engelhardt Coaching ben ik samen met Karin Groenenboom (de Inspiratieboom) een re-integratiebureau gestart. Wij werken samen met UWV en wij helpen klanten stap voor stap terug richting het arbeidsproces.

Een fantastisch mooie reis samen met de klant. Naast re-integratie verzorgen wij ook zakelijke workshops en trainingen. Meer informatie is te vinden op www.impactenkracht.nl.

Gediplomeerd

Gewichtsconsulent

Lifecoach

Functional Personal Trainer

Stoppen met roken coach

Persoonlijke kracht coach / imago expert

Orthomoleculair Therapeut basis

 

Werkervaring

Impact & Kracht, Re-integratiebureau

Career & Kids, Re-integratiebegeleider
Politie Den Haag, Vitaalcoach en HR Adviseur
ABN AMRO, Trainer Bootcamp
Defence Academy Naaldwijk, Trainer
ADO Den Haag, ADO-fit Trainer
Openbaar Ministerie Den Haag

Openbaar Ministerie Amsterdam

Invictus Gym Berkel en Rodenrijs

bottom of page