top of page

Over mij

Hoe we hier zijn gekomen

Career and Live, 16 september 2022 19.JPG

Ruim 17 jaar heb ik in het HR vak gewerkt bij de overheid. Twaalf jaar daarvan was ik HR adviseur en adviseerde ik leidinggevenden op het gebied van HR vraagstukken. Daarnaast was ik coach voor nieuwe collega’s. Ik wilde graag iets anders in m’n werk. Dan komt de vraag; wat dan? Ik wilde me niet specialiseren in het HR vak, maar ik wilde het over een andere boeg gooien. Op zoek naar ander werk, dat niet als werk zou voelen. Een utopie… dacht ik… maar, niets is minder waar. Ik mag werk doen, wat voor mij niet voelt als werk en dat is top! Ik werkte dagelijks voor de overheid als Vitaalcoach / Leefstijlcoach en daarnaast ben ik mijn eigen onderneming gestart. Sinds 2023 werk ik volledig in mijn eigen bedrijf.

Vitaliteit wat is dat eigenlijk?

Dagelijks ben ik bezig met mensen die willen werken aan hun vitaliteit, fitheid, stresslevel, zelfvertrouwen, vertrouwen terugkrijgen in het lichaam, afvallen, conditie opbouwen en nog veel meer. Wat is het mooi om te zien, dat men op zeer korte termijn stappen kan zetten, die bijdragen aan een gesteld doel. Dat doel bepalen we met elkaar en ik ondersteun daarin om dat doel te behalen. Hoe mooi is het als je mag bijdragen aan een proces waarin je mensen ziet groeien en stappen in de juiste richting ziet zetten. Vitaler en/of fitter worden en gezond oud vitaal kunnen zijn. Wie wil dat niet? Hierbij hebben we het over de dagelijkse bezigheden kunnen doen, zoals boodschappen halen, tuinieren, lopen, zwemmen, fietsen, met je (klein)kinderen spelen etc. Dat is waar ik u in coach, op een manier die bij u past. Laagdrempelig, veilig en vertrouwd. 

 

Gaby Engelhardt – Coaching met een hart

 

No-nonsens coaching met een hart. Met de juiste vorm van begeleiding en informatie, kunt u groeien naar waar u wilt zijn. Ik heb gekozen om mijn onderneming te noemen naar mijn familienaam, omdat dit staat voor wat ik uitdraag. Coaching met een hart!  Mensen komen bij mij omdat ik goed kan luisteren en heel erg gesteld ben op een goede relatie met mijn klanten. Vanuit persoonlijke kracht ben ik bestempeld tot “de vitale verbinder’. 

 

Webshop Macha Active Wear

Naast Engelhardt Coaching heb ik een webshop in active- en sportswear, speciaal voor vrouwen die kracht willen uitstralen. Macha Active Wear (www.macha-activewear.com) staat voor hoogwaardig draagcomfort en een professionele uitstraling. De sporttights zijn speciaal ontwikkeld voor elke vrouw die van functionele kleding houdt met een hoog draagcomfort. Ook geschikt voor professionals, zoals personal trainers, coaches, leefstijlcoaches en groepstrainers. Het is daarnaast zeer geschikt voor alle vrouwen die zich zelfverzekerd en krachtig voelen en dit willen uitstralen. De macha sporttights zijn in Nederland gemaakt. Naast sporttights/leggings verkopen we diverse (sport)hoodies in verschillende kleuren en opdrukken. We zouden het leuk vinden als je eens een kijkje neemt in onze shop.

 

Women Empowerment

Als je je afvraagt waarom mijn webshop Macha Active Wear heet? Lees dan nog even verder.
Macha staat voor krachtige sterke vrouw. Ooit heb ik de keuze gemaakt om meer voor mezelf te kiezen en daar allerlei stappen in te zetten. Als je mij volgt op instagram #gabyismacha, dan kun je daar mijn achtergrond verhaal lezen. De keuzes die ik heb gemaakt door het volgen van mijn hart, heeft mij gebracht tot wat ik nu mag doen en zijn. Dat gun ik elke vrouw. Women Empowerment is dus mijn motto en daar wil ik andere vrouwen graag bewust van maken. Samen met www.nanbanens.nl geef ik workshops bij organisaties die women empowerment uitstralen. Onze doelgroepen zijn jonge moeders enerzijds en vrouwen in de overgang anderzijds. Nieuwsgierig? Neem contact op en gun jezelf meer van jou!

Gediplomeerd

Gewichtsconsulent

Lifecoach

Functional Personal Trainer

Stoppen met roken coach

Persoonlijke kracht coach / imago expert

 

Werkervaring

Career & Kids, Reïntegratiebegeleider
Politie Den Haag
ABN AMRO, Trainer Bootcamp
Defence Academy Naaldwijk, Trainer
ADO Den Haag, ADO-fit Trainer
Openbaar Ministerie Den Haag

Openbaar Ministerie Amsterdam

Invictus Gym Berkel en Rodenrijs

bottom of page